Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Rolling Stones

2012-06-29 @ 19:19

image

Vincent kör lite festivalstyle nu under Peace&Love, iofs har han fått för sig att det är Piss & love, för han fick vara blöjfri ett par minuter och kröp genast upp på mormors kohud på golvet och pinkade… Sedan pinkade han sin väg mot toa. Jag som bara tvättat hela dagen, lagat mat, lagt två lyxiga latexbäddmadrasser i vår säng och bäddat rent…. Mer jobb – Yes! Nu har jag testat nya regnjackan från Didrikson som jag köpte på alltiute.se (inte hundra på .se… Var på butiken i Mora). Och trots spöregn är jag TORR! Nu… Byta bajs… Kramis”)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.