Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

En blodig morgon

2012-07-28 @ 11:01

Idag var det seeeegt att vakna, kollade ju på OS-invigningen inatt… Men tog mig upp som vanligt även om kroppen skrek efter mer vila. Slängde i mig frukost och gick för att borsta tänderna och fixa upp mig lite, hade GOTT om tid på mig. Då hör jag ett lätt skrapande ljud och därefter ett KRASH… Ajjjjsomfaaen!? Ett glas som jag har på en hylla på toa hade gått sönder (en stång som vi hänger handdukar på hade fallit ned och slagit sönder det) och vart tror ni det landade? Så klart med det trasig ned – på min lilltå. Jag försökte verkligen ta det med fattning… böjde mig ned och plockade bort biten som spetsat mig… Det gick bra. Tills jag såg hur blodet bara bubblade fram ur hela snittet på 2-3 cm (hela lilltån från nagelband till foten). Då tillät jag mig vara ynklig. Tänkte hoppa bort till toaletten och sätta mig – men hela golvet var ju täckt av vasst vidrigt krossat glas. Snyft! Yl! AJ!

Artur, min riddare, ropade om mamma och pappa hade något förband. Efter lite virrande från dem kom Artur med sterila kompresser och sårtejp. Fast… ingen sax, om 5*10 cm är liksom liiiite för stort att paketera en liten liten tåssing med. :-/ Försökte med plåster istället.. För litet istället. Sen klarnade det – SAX! Så nu har jag ett hemgjort skitfult paket på tån och sitter med den i högläge på jobbet. Skitsnyggt! Jag skulle personligen ha avrättat eventuell personal som satt med fötterna på disken och nu gör jag det själv. Så förnedrande! Har jag inte foten upp så börjar den blöda igen och hur skulle det se ut??? Har det inte slutat blöda när jag slutar får jag alltså lov att förnedra mig att åka till doktorn. Herregud! För att jag haft lite to close encounters med ett IKEA-glas.

Vincent blev dessutom helt förskräckt när jag började yla, och föll in i samma tonart. Han har förresten mycket bättre lungkapacitet än mig. Borde nästan ta ned honom i Dalhalla och se hur det låter… När jag försäkrat honom om att jag inte skulle dö fick jag sno ett par pussar och sedan sa han nåt som i allas öron lät mest som ” Mamma jävla klant”. Kan man annat än älska honom?

I förrgår hörde både mamma och Artur honom säga ”jävla idiot” också… Hm… Var ska detta sluta? Lampa har han däremot INTE sagt än.. haha. Tror iofs att han kommer ha mer nytta av ”jävla idiot”, exempelvis när han ska utsättas för pricktestet om några veckor. Och ettårsvaccinet.

Nu ska BloodyMary försöka fortsätta att le glatt mot gästerna som flyr, det ser ut att bli ett rejält oväder strax. Blåser som attan!

Kram!!”)



Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.