Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Magen – aj!

2012-07-29 @ 09:54

Ni vet ju att jag var rädd för att det INTE skulle göra ont i magen efter Cryolipolysen/CoolSculptingen… Nu behöver jag inte vara orolig längre. Det har smygit sig på lite långsamt, men igår kväll var det inte längre frågan om att krypa sig fram. Natten blev sömnlös, inte bara för att Vincent vaknade jätteledsen och otröstlig vid midnatt och inte somnade om på flera timmar. Det kändes – och känns – som att jag har hela magen full med rakblad eller krossat glas. (Vet ju hur det känns att få glas i foten sedan igår morse och smärtan är verkligen densamma.)

Visste inte hur jag skulle ligga, på rygg funkade bäst men jag kan omöjligt somna på rygg. Hittade en ställning till slut iallafall och sov gott de timmar jag hade kvar innan det var dags att gå upp och jobba.

Idag har de spått strålande sol och det hoppas jag vid alla gudar, för jag vill INTE ha någonting som sitter åt det minsta över magen. Nu är det klänning som gäller om jag så ska ha benvärmare och islandströja!!!

Det här MÅSTE betyda att jag kommer få en galet bra effekt, eller hur? Blåmärkena är borta och jag mätte magen i morse och vet inte..men den verkade en anings aningen mindre. ?? Önsketänkande eller bara att jag inte ätit ännu, vet inte. Fortsätter att mäta med någon dags mellanrum iallafall.

Tycker fortfarande inte att smärtan är olidlig, utan ungefär vad man kan förvänta sig efter att kylt magen med fläsket nästan till fryspunkten och haft den insugen i ett vacuum-munstycke en timme. Fast, tror att det känns ganska likadant när man gjort en kirurgisk fettsugning för en vecka sedan. Det känns litegrann som att man kört runt med något inuti fettet för att liksom hacka loss fettet… 😛

Funderar du på att göra samma behandling själv? Gör det – smärta kommer du få om du går till plastikkirurgen med, men nu slipper du betala tio gånger mer, du slipper narkos och du behöver inte ligga på sjukhus eller ens byta kläder! Och – INGA ärr!!!

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.