Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

SEMESTER!

2012-07-29 @ 11:59

Igår blev det klart med resan till Bulgarien. Vi får skylla oss själva som inte bokade innan sommaren kraschade, för nu blev det lite dyrare än vi tänkt oss från början, men det får vi ta. Det blir charter, Apollo. Känns liksom lite skönt att ha allt fixat så här första gången vi reser med Vincent, som fyller ett år på hemresedagen!

Vi flyger från Arlanda, så vi tar tåget från Mora dit och sedan flyger vi till Burgas. Vi bokade till och med hotell – jupp, fröken ”sista-minuten-proffs” har nog aldrig åkt charter MED namngivet hotell förr… Men vi tar risken – för att det kostade bara ett par hundra mer och då slipper vi hamna ute på vischan helt. Hotellet ligger på stranden i Sunny Beach och har lekplats, så det finns någonstans där Vincent kan gå och krypa lite på dagarna, så han inte blir helt frustrerad. Det finns även barnavdelning i poolen, så att han kan få svalka sig. :-)

Nu kommer vi inte att vara på hotellet i de två veckor vi är borta, utan först är vi där ett par dagar och vilar upp oss efter resan, sedan tar vi tåget till Arturs mormor som bor fem-sex timmars tågresa inåt i landet och är där runt en vecka innan vi åker tillbaka ut till kusten. (Jag hade kunnat stanna längre och haft två hela veckor på kusten – det känns som att hela mitt inre behöver det. Det yttre med, för den delen… 😛

Lite pirrigt känns det allt att flyga med lillplutten. Och att kuska runt därnere… Vad måste vi packa och hur mycket? Ersättning kommer vi nog fylla en hel väska med, även om det finns på plats. Blöjor vet jag finns, de till och med heter pampers för att Pampers var det första märket som kom utifrån efter blöjorna med snibb.

Kommer hålla packningen i övrigt på ett minimum eftersom det är så billigt där och Vincent har vuxit ur mycket av sina kläder. Kan köpa lite nytt där istället, så blir det lite roligare saker som inte finns här. Själv kommer jag ha med några klänningar och ett par leggings, bikini och lite underkläder bara. Och solskydd!! Måste ha plats ifall jag hittar KLÄNNINGEN till i vinter ju. 😉 Ni vet, den som kostar inget och får mig att se ut som en vältränad storlek 34. B-)

Här är lite bilder att fresta er med: (alla lånade från Apollos hemsida och med ramar från pixlr.com)

Sunny beach:

bulg1

Utsikt från hotellet; Sirena

 bulg2

bulg3

Så här vill jag ligga och bara vara!

 

bulg4

Playan... långgrunt och bra för Vincent om än lite väl trångt just där.

bulg5

Shopska sallad; vad jag ska leva på...

 Hisarya:

Hisarya-lateroman-gate

Port från romarriket (bild: Wikipedia)

bulg6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 En kommentar på inlägget “SEMESTER!”

  • Jannice

    Åh vad härligt!! :) Hoppas ni får en underbar resa!

    2012-07-29 kl 23:45

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.