Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

FF dag 2

2012-09-02 @ 19:18

Idag har min förkylning gjort sig påmind igen – fan då. Dessutom fick jag mens. Bra tajming, eller? :-/ Men det hindrar inte mig alls. Nässpray bara så var förkylningen glömd och mensvärken – den är en annan femma. Men den höll sig lugn tills EFTER dagens träning iallafall. Phu… (Jag som räknat kallt med att det skulle försvinna helt efter att jag fått barn – märker jag någon som helst skillnad? Nej!)

Det  var onkligen jobbigare idag, men jag tog bara i ännu mer istället. Klarade mina övningar och la, precis som igår, på 2 km extra/5 minuter cardio på crosstrainern efter, då jag körde järnet. Men jag önskar att det var KALLT ute när jag tränar, så jag kunde få in lite sval luft i rummet. Dessutom tvingades vi stänga dörren för att en liten nyfiken junior ville dra i crosstrainer-”benen” när jag sprang på den. Så himla smart idé, tycker ni inte? Blev lite svårt att köra för fullt då, av någon anledning. 😛

I övrigt har det ändå varit söndag idag. Ingen extraträning utöver de där kilometrarna. Mensvärken kom ikapp mig och jag vila ut förkylningen när det gå. Imorgon däremot står ännu en långpromenad på schemat – Ikea/Tornby köpcentrum. Det blir runt en mil eller mer tur och retur. Fast – beroende på vad vi köper kanske det blir mindre retur.

Maten förblir god. Är jobbigt att hålla på att mäta, mäta och väga allt bara. Och att komma ihåg dessa mellanmål. Knappt käkat ett mellanmål i mitt liv, och nu ska jag plötsligt ha TVÅ. Tycker inte jag hinner plocka undan från en måltid innan nästa ska tillagas. Antar att det blir mer rutin på det sen. Artur äter samma som mig, när det gäller varmrätterna, för att det ska bli enklare. Sedan får han moffa i sig vad han vill däremellan, så underlättar det för mig, att göra samma och dela. Fast jag väger ändå det, och tillagar köttet var för sig, eftersom det är råvikten som gäller och det blir väldigt svårt att veta vad jag ska ha sedan, när det är färdigt.

Tittar på andras före- och efterbilder och undrar om det verkligen kan vara sant. Inte sjutton vågar jag hoppas att jag ska få såna resultat – helt ärligt, efter min LÅNGA tråkiga kamp vågar jag inte hoppas på något alls. Räknar nog mest med att fortsätta gå upp i vikt, tyvärr. Även om det faktiskt är så det känns så innebär det inte att jag tänker ge fan i att kämpa. Om de verkligen fått såna resultat på en månad – då borde jag väl kunna få NÅGOT resultat iallafall!!! Och träningen är inte som jag tränat förr. Den är så jääääääääääkla jobbig. Och så otroligt rolig! (Allt utom plankan – ni vet ju att jag kämpat med den några månader nu och är rätt trött på att ligga och stirra på golvet och inse att jag borde städa det första jag gör när jag reser mig…)

Det är liksom mer…puls i träningen. Man hinner aldrig varva ned, det är bara på – på – på – på… BAM BAM BAM, sen lite mer cardio och man tror man ska svimma, fast samtidigt är det så skönt! ..och sen på på på och ge järnet med hantlarna igen. ÄLSKAR DET! Och vips – en timme har gått. Och svetten… den flyter! Jag brukar ta i när jag tränar – varför träna annars liksom? Men hur jag än gör brukar jag inte svettas så mycket.

Nu är det dags för middag..igen. Swisch, vad det går undan!En kommentar på inlägget “FF dag 2”

  • Jannice

    Jag blir så jäkla imponerad av dig och din tjurighet.. tror du kommer långt på den! 😀

    Kram!

    2012-09-02 kl 21:07

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.