Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

FF dag 20

2012-09-20 @ 21:59

Ont!

Vägning o mätning idag. Står kvar på -2kg o ca -5cm över naveln. Missnöjd.nu och tänkte köra ännu hårdare. Vad händer?

Skitont i främre fogarna och kan knappt gå. Gråtfärdig kan ju säga, dubbelt upp. Vet inte om det var mitt envisa trampande på den döende crosstrainern eller de senaste tuffa magövningarna som är boven. Kommer att träna lite styrka strax men gör det ont så blir det absolut vila. Gick en lång snabb promenad och höll knappt på att ta mig hem, så jag har ju iallafall gjort mitt bästa.

Skiter ärligt i hur de sista dagarna går nu, jag kommer att fortsätta träna så här och äta ungefär likadant sen med. Tids nog blir jag väl lite smalare igen. Nog.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.