Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

FF dag 21 / Där rök första krukan

2012-09-21 @ 21:38

Attans!

Blev seeeen träning – ni andra som inte jagar en midja som flytt, sitter sedan länge i era soffor och mumsar gotte, själv har jag simmat i svett och vet ni, det var nog bättre än gottet. 😉

Skulle precis dra igång crosstrainern när jag hörde ett PANG och strax efter ett Yyyyyyyyyyyl. Jahapp. Bara att rusa hals över huvud. I min träningsiver hade jag ju glömt stänga till sovrummet och där stod nu ett mossigt troll med tårstrimmor – nä, vänta… det var ju inte något troll, det var ju Vincent. Och framför honom låg resterna av en kruka. Och sonen var totalt dränk i jord. Tur i oturen att jag inte vattnade i sovrummet tidigare idag – då hade han varit täckt av lera istället. Men – in med gråtande liten blomstermarodör i dusch och få av alla kläder och sedan ge honom en välbehövlig (min inte välkommen) dusch, torka, smörja, på med blöja – lämna till Artur och tjoff; På´t igen! Och nu är jag klar!

Körde en ny version cardio idag eftersom jag fått så in i h-vete ont i fogarna efter i förrgår. Nu kör jag full ös cardio mellan övningarna istället. Idag tog jag bara efter var tredje övning, för fogarna ömmar än, men istället ökade jag de 90 sekunderna till 120 så att jag hann svettar igång rejält. Och tro mig, ni som kör hela cardiopasset före ni kör styrka, testa att lägga in det mellan övningarna. Jag har inte svettats så här sen förlossningen – om ens då.

Nu ska jordtrollet ned i sin säng och en försenad middag upp på bordet. FF-hamburgare blire.

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.