Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

FF dag 23

2012-09-23 @ 22:23

Whaaat!? En vecka kvar! Och alldeles för mycket Marie kvar, men jag har gott samvete. Inga snedsteg, inga helt hoppade träningspass ens. För även de dagar jag inte tränat FF-passet har jag gjort nåt. Som igår. Igår började och slutade S K I T. Asjobbiga nyheter innan jag ens stigit ur sängen, så igår blev vare sig träning eller mat enligt några schemat. Åt väl inte ens hälften av vad jag skulle – men hör här, jag sprang inte ens och köpte en pizza eller åt en godis. Jag åt min mat, men inte hela mängden. Största delen av dagen ägnades nämligen åt telefonsamtal och tårar. Men jag tränade ändå styrka på kvällen framför TV´n. För även om delar av min värld fick lite nya sprickor igår så förtjänar min kropp lite underhåll. En stark kropp håller helt enkelt bättre om de där sprickorna skulle rasa helt!

Idag har det dessvärre inte heller blivit så bra med maten, ligger inte ens på halva dagsintaget ännu. Gårdagen har nämligen fortsatt idag med. Och så har vi mitt i detta tittat på två bostadsrätter och besökt svärmor och hennes man som kom hem från semestern igår. Hade med mellanmål, men det ösregnade ute så vi kunde aldrig stanna och äta det. Och det vore väl höjden av fräckhet att duka fram på borden mitt i en bostadsvisning???

Har iallafall fått en långpromenad och nu har jag kört ett FF pass dessutom. Rätt skönt att kunna koppla bort livet ett tag och bara tänka på att göra övningarna rätt och inte tappa nån hantel rakt i pannan! Var i sanningens namn jäkligt nära eftersom jag blev så enormt svettig att hantlarna var som tvålar i händerna… Oooops, vore ju just likt mig det! Vem skulle tro lilla knubbsälen Marie liksom, när hon kom och sa att hennes kille inte alls slår henne utan att hon tappat en hantel under ett svettigt pass. Ingen skulle tro att jag lyft något tyngre än ett gem i hela mitt liv.

Ni kan väl hjälpa mig därute, håll alla tummar ni hittar att det blir bra, det som händer. Det är något väldigt privat så inget jag skulle andas om här.

Nu ska jag kolla lite TV och äta nåt och sen….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!

Ps. Imorgon är en annan dag! Ds

Skulle kanske satsa på lite mjukare hantlar, de här var väl chica? Älskar Chanel! Och…rosa!

 Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.