Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Höstkänslor

2012-09-28 @ 23:28

Nu kan jag väl inte ens drömma om sommaren längre. Sommaren 2012 är över och ändå började den inte ens.

Ihop med det har jag känt mig riktigt låg sedan vi kom hem från Bulgarien. Jag längtar hem!

Man kan verkligen inte få allt. Det är så uppenbart.
När jag träffade Artur hade jag allt utom kärlek. Jag hade en underbar lägenhet, underbara vänner och bodde så som jag alltid velat; ett stenkast från vatten och en lång lång strandpromenad. Jag var sjukskriven från ett drömjobb i en miljö det är få förunnat att ens besöka. Jag mådde bra, trots värk i axlarna, mådde så otroligt bra och det syntes. Jag var smal, mitt ansikte såg friskt ut…

Aldrig hade jag kunnat tro att en flytt på 400km skulle kunna göra sådan skillnad!

Jag har verkligen försökt att älska den här staden. I två år har den varit mitt hem. Fast ett hem har det aldrig blivit.

Visst är det trevligt med en större stad. Större utbud av butiker. Eller, vi har ju mest dubbletter av samma kedjor som i Mora…

Tog en långpromenad ikväll när solen gick ned. Hoppades jag skulle kunna känna lite Östergötland, men nej. Jag saknar MIN STRAND!

Har sökt universitet och högskolor. Distans. Drömmer om att få fylla flyttbilen och åka norrut och kunna fortsätta läsa.

Den bistra realisten i mig viskar ”It won’t happen, you know”.

Tre dagar kvar av FF. Idag åt jag tacos, visserligen rätt FF-aktiga. Och jag skiter i träningen. Fullkomligt skiter i den.

Idag vill jag bara vara någon annanstans. Någonstans där solen går ned bakom min hemby och sjön fylls av guldglitter som dansande älvor gömmer när mörkret sänker sig. Idag vill jag bara hem!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.