Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Före & efter FF

2012-10-26 @ 14:41

Förlåt, tiden rinner iväg. Men här kommer iallafall före- och efterbilderna från FitnessFighten.

Haha, svintidig morgon och sömnlös natt – knappt vaken! Ser helt klart gravid ut, typ sista veckan??

Hatar verkligen förebilderna – ni förstår ju varför folk trodde att jag var gravid!

Hängröv.nu eller iaf .då

 

Ni som följde mig här vet att jag körde skiten ur mig nästan varje dag, trots att crosstrainern hotade att förvandlas till metallflis. Maten var det värsta – att hinna med att äta var tredje timme med en liten Vincent som ville annat. Men det blev väl iallafall lite resultat, även om det var långt ifrån det jag hade hoppats på.

Lite annan mage?!

 

Fortfarande put, men inte lika höggravid.

Observera att jag har exakt samma trosor, så lite rumpa har allt försvunnit! Den bild jag är mest nöjd med!

Även efter FF försöker jag laga maten enligt deras princip, och frukosten äter jag lika som då; lättyoghurt med keso och müsli med en knäckemacka med två skivor rökt kalkon på. Och en kaffe med en liten skvätt mjölk (för att slippa se ut som på första bilden; zoooombie!). Middagen är nästan alla dagar numera fiberhavregrynsgröt med mjölk och bär – inget socker, bara hallon och blåbär, en-två knäckisar med protein på. Mellanmål försöker jag få till men det är inte så lätt som man kan tro, när man har en bebis i surperiod på armen varje vaken timme. Försöker att dela fruktstunden mellan oss båda iallafall, så att det blir nåt. Redan tuggad banan är väl också nyttigt??? 😉

Eftersom jag kommer i fler kläder nu än när jag just avslutade FF, så det verkar som att det fortsätter trilla bort lite. Jag försöker att träna också, men nu är det verkligen på allvar MYCKET att hinna med inför stundande bröllopet. Och jag är nöjd så här långt, kommer köra hårdare igen när jag är färdig med de bröllopsbestyr som återstår, och även efter bröllopet. Målet är att vara rätt fit innan jag blir gravid igen och försöka hålla igång träningen så länge det går in i en eventuell graviditet. Jag är seriöst livrädd för att gå upp lika mycket igen – jag förlorade så mycket på det och jag vill ALDRIG vara så nära hundrastrecket igen såvida jag inte har trillingar i magen.

 

Kram på er alla som kämpar – inget är omöjligt även om det känns så. Ibland vägrar vi bara se resultaten!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.