Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Halsont, pissväder och brödbak!

2012-11-08 @ 17:47

Idag gör jag typ allt för att slippa prata, verkar som att Vincent känner likadant. Vi har mest myst och kommunicerat medelst blickar och någon typ av teckenspråk och han är inte så aktiv. Leker, men tar många pauser i soffan där han bygger in sig med alla kuddarna och leker tittut.

Gjorde makaroner och korv till lunch men han ville inte äta, inte ens ärtorna till ville han ha. Tror han åt ett par bitar korv och en skiva kokt morot… Däremot äter han välling, och det är ju säkert skönare med en ond hals. Lite yoghurt med müsli och en halv clementin gick bra till mellanmål nu på eftermiddagen, men sen ville han ha välling i allafall. Det fick han och då somnade han direkt tryckt mot mina ben. Det hade jag inget emot – varm gosig unge är väl det bästa som finns när man håller på att frysa ”kuck” själv!

Artur trillade in för en stund sedan och hälsade att jag fick hämta mitt paraply (ja, det har kommit, det som de skickade istället, alltså!) för det är skitkallt och ösregnar. Inte en chans att jag går ut! Problemet var bara att det var lite slut i skafferi och kylskåp. Så nu håller jag på att skriva ut recept på matbröd (äter nästan bara knäckebröd annars men inte med denna halsen). Det blir solrosfrallor, perfekt att ha i frysen och bara ta upp det som behövs frång gång till gång.

Fryser som sagt och lite bak blir man nog varm och gosig av, om inte annat får jag väl luta mig mot ugnsluckan under tiden då… 😛

Det här receptet är det iallafall som jag håller på att printa; http://www.recepten.se/recept/print/solrosfrallor.html

Wish me luck!!! (Tips till alla mammor/pappor; ha alltid torrjäst i skafferiet. Det är perfekt när det händer nåt och man inte tar sig till affären!)

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.