Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Bröllopsförbannelsen strikes again

2012-12-10 @ 22:12

Vet inte hur mycket som hänt runt det här bröllopet. Det är förbannat, iallafall. 

Bara sen vi kom hit har torktumlaren brunnit i rummet alla klänningar hänger…. Tur nog var jag där och hann stänga av den och vädra, så de klarade dig från rökskador. Nageltjejen avbokade (men vi fick henne iaf). Möhippan fick ändras ett antal gånger och avbokades och sköts på framtiden.
Jag har ett rätt stort brännmärke i pannan efter en närgången locktång – i pannan!
Och Vincent har just klämt sig riktigt rejält på en kylbox(!) så ett finger ser spräckt ut i huden och två är klämda och lite skinnflådda.
Det var en blodig historia kan man säga. Nu verkar han ha glömt det då han får leka med telefonerna här. Förhoppningsvis är det bättre imorgon för nu såg det ut att kunna behöva ett stygn eller två. Men han har å andra sidan inte blött igenom plåstret så….

Idag gjorde jag klart programmen och såg att trots att kollade med originalet så hade ALLA sidor kommit i fel ordning och det var bara att börja om. Och att knyta små band med långa lösnaglar är fan inte så lätt!

Och så här fortsätter det!

Försöker packa det vi ska ha med till festen … Har tappat packlistan och tidlistan för oss. Bilderna till frisören dök just upp, efter lång letan.

Det är kaotiskt värre. Tycker att jag förtjänar en god natts sömn inatt men det vågar jag inte räkna med…

Godnatt!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.