Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hos frissan

2012-12-12 @ 08:13

image

Nu sitter jag och gosar med huvudet i torken hos frisören. :) Skönt i kylan, även om det var mildare idag. -9°c bara. Hoppas att det går upp ytterligare tills det är dags. Undrar om man kan ha sån tur? Spås även kunna bli sol. Det vågar jag inte hoppas på! Jag sov faktiskt inatt, vilket jag inte hade trott. Våra kläder och övernattningssaker står redan och väntar i sviten, så när är klart här åker vi och byter om och fotograferas. Sedan, kära vänner, ska this madame bli ”friiu”…. Ja, jäklar! Puss! Visar lite inspirationsbilder…

image

Puss!2 kommentarer på inlägget “Hos frissan”

  • mamamia

    Grattis på er stora dag!!

    2012-12-12 kl 9:00
  • Sandy

    Grattis på er stora dag! Hoppas den blir precis som du önskat! :)

    2012-12-12 kl 11:31

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.