Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ogjort

2013-01-01 @ 16:03

Herregud!

En månad här och hela hårdköret inför bröllopet är ogjort. Råkade liksom ställa mig på vågen idag och nu är det inte roligt att vara jag. +7kg!!!! På 3,5 vecka och då har jag faktiskt försökt hålla mig inom ramarna de flesta dagarna. Sju kilo är förbannat mycket. Det är från storlek M som jag hade innan vi åkte till mellan L och XL. Alltså; mina nyårskläder som jag packat passade inte…. Faktiskt är det inte mycket längre som passar. Det känns så otroligt förnedrande och vi som tänkt försöka med småsyskon nu.

ALDRIG! Jag orkar inte bli så stor och tung igen. Jag har redan ont i höfter och rygg sedan sist så nu blir det verkligen bara att träna träna träna och äta luft tills jag är nere på normalvikt igen. För att komma till normalvikt enligt BMI är det 10kg som ska bort. Varför kan kilon hoppa på en så fort och sedan sitta där så jädra bra???

Mitt 2013 ser ut att gå i svältens och svettens tecken….Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.