Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lekrum…

2013-01-06 @ 17:02

image

image

Nu är vi färdiga med omflyttningen till Vincents lekrum. Ganska tomt än så länge kan man säga. Ska hit en hylla med backar från IKEA så han kan ha leksakerna undanröjda. Hemnes-kistan ska också hysa leksaker men är än så länge full med gamla kartonger till exempelvis digitalboxen som hör till lägenheten. Taklampan ska bytas med den som sitter i vårt sovrum också. I väntan på dagbädden i gästrummet får crosstrainern stå kvar men sedan blir det gott om plats att leka på. Då kan han köra bilar på sin matta som han fick i julklapp av mormor och morfar! Nu ska jag byta plats på vaggan och kistan innan han får för sig att klättra upp i fönstret!!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.