Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Möblerar om

2013-01-06 @ 12:56

image

Nu har det blivit dags för Vincent att få ett större rum så idag flyttar vi gästrummet till hans gamla babyrum. Han har en massa leksaker kvar uppe i Våmhus som kommer ner inom kort och då ska han ju ha plats att leka också. Gästrummet ska få en dagbädd från IKEA snart, det här är bara i väntan på den. Men mysigt känns det. Vincent tror tydligen att det är det här som är för honom… Han klättrar upp i sängarna och myser. Mycket återstår. Vi ska ändra i byråer och använda en som tv-bänk tills vidare. Vincents fina byrå tar vi in i vårt sovrum så att vi har alla kläder på samma ställe,då Vincents hobby är att plocka ur allt ur lådorna och sprida över hela lägenheten. 😉 Vår sovrumsdörr är stängd dagtid så nu borde jag slippa plocka kläder halva dagarna… Så här såg Vincents gamla rum ut innan vi ändrade;

image

Skötbordet och vaggan med alla nallar hade jag visst redan tagit ut… Nu ska Vincent sova och vi köra vidare i det ”nya” rummet. Kram!!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.