Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Viktväktarna

2013-01-07 @ 10:49

Nu är första dagen på mitt ViktVäktar-liv påbörjad.

Testade att göra min vanliga frukost för att se hur många Points den gav. Det blev 8p. Fast den var inte min vanliga riktigt… Har haft problem av laktosintoleransen så köpte den lättaste laktosfria yoghurten på Konsum. Brukar äta Yoggi mini annars.
Har även köpt ny müsli, Paulun’s äpple & kanel och den har en ”praktisk” hällpip… Full ketchupeffekt! Istället för en halv deciliter fick jag en hel. Bra början. Har även på golvet. Som vi dammsög igår kväll.

Lunchen blir iallafall riktigt Pointsfattig; hemlagad grönsakssoppa från igår. Morot, palsternacka, vitkål, potatis, lök, buljong och dill. 400g ger 2 Points. Har 26p/dag så det verkar ju funka utan att räkna hela dagen.

Vi får se. Jag måste verkligen vinna den här viktkampen. Skulle jag bli gravid nu skulle jag passera 100 kg och det får inte hända. :-(Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.