Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hårets bästis

2013-02-04 @ 16:02

image

Fick mitt paket från Beauty Bay förra veckan. Älskar verkligen Tangleteasern! Mitt hår brukar bli rena dreadsen i nacken och jag brukar tro att jag ska hinna bli helt kal innan rufset är borta. Men nu är det ju busenkelt att borsta! Och efter duschen – några lätta drag bara. Knappt ett hårstrå släpper! Vincent älskar den också och borstar sig överallt. Gärna kinderna! 😉 Fick som vanligt en trevlig present oxå:

image

Makeup-borstar i fint etui från Institut Esthederm. I övrigt köpte jag balsam från Goldwell till mig och Tigi till Artur. Och shampoo och balsam till mamma.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.