Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lurad

2013-03-04 @ 13:27

Några dagar har jag mått lite bättre, kräkts lite mindre och hoppet väcktes.
Drömmarna om långa härliga vårpromenader föddes. Drömmar om ett rent hem. Om att kunna börja träna lite lätt.

Jag får helt enkelt glädja mig över att trots att kan verka fullständigt genom-negativ så är jag i grunden en obotlig optimist. Hurra.

Igår gick vi upp tidigt för att se Vasaloppet hela familjen. Åt frukost och planerade in en rätt lång promenad efter målgången. Efter målgången hängde jag dock över den sabla toaletten igen. :-/

Pillade i mig en macka och lunchdosen av tabletterna och väntade lite. Sedan gick vi ut. Konsum ligger så att man nästan ser det ett par hundra meter bort. Dit kom jag utan vila. . . Sedan fick jag sitta några minuter. Ville inte ge upp redan så vi fortsatte runt Mjärdevi, området där Artur jobbar. Nån kilometer – långt är det inte. Motvind gjorde det riktigt jobbigt. Och kallt. Kan verkligen luras av hur härligt vårvädret ter sig via en fönsterruta.

Vi tog oss runt. Vi tog oss till Konsum för att handla. Och vi tog oss hem. Sedan fick jag överge man och barn nedanför trappan och rusa upp till min trygga plats med golvvärme. Sedan var dagen och kvällen förstörd.
Somnade på Vincents madrass på golvet och sov någon timme på eftermiddagen.
Lyckades ändå laga riktigt god mat för första gången sedan detta började.

Fläskytterfilé med klyftpotatis och en sås på de rester som fanns i kylen; strimlad lök, Philadelphiaost, en skvätt grädde och en tsk amerikansk grillsås (fick ersätta fond).

Knappt ätit riktig mat på två månader så gissa om det var gott att få tugga kött!
Dessutom blev det rester till lunch idag.

Ska försöka få i mig mer riktig mat så kanske jag får mer krafter iallafall. Är så grymt trött på all mjuk ”färdigtuggad” mat… dvs pasta, bröd osv.
Längtar ju efter att kunna äta kött och sallader! Hoppas jag kan det när balkongtiden kommer!!

Om några dagar kommer nog mamma över ett par nätter. Då vill jag ju ha sol och kunna komma ut lite!

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.