Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

En bra och en dålig nyhet

2013-03-12 @ 16:16

Vilken ska vi börja med?

Den bra:

Jag har inte kräkts på två och en halv dag!! Eller en och en halv? I vilket som helst så är det underbart!!

På förmiddagen mår jag ganska bra nu, förutom om jag inte sovit bra. Men det gäller att jag tar det lugnt. Det krävs väldigt lite för att det ska vända och bli riktigt illa igen. Allt jag gör nu varvas med totala vilopauser i soffan eller på sängen för att slippa börja må så illa att jag inte kan hantera det. Och jag måste verkligen äta något så fort det börjar kännas. Macka med milt pålägg går bäst. Tex Philadelphiaost och skinka.

Jag har börjat kunna dricka mer också. VATTEN! Men än så länge är det långt till att kunna dricka någonting utan att äta samtidigt. Men bara att kunna dricka två glas vatten till lunchen är underbart!

Nu på eftermiddagen började jag snabbt må illa och då blev det macka och Coca cola. Kände direkt att vatten inte hade gått då. Men att kunna dricka vatten…. Åh, så härligt!

Och så var det en mindre bra nyhet också?

Ja.

Jag är dement.
Idag skulle jag kontrollera vilken tid vi hade hos MVC nästa gång. Bra koll. Det var igår!!!! Aldrig i hela mitt liv har jag missat en tid av någon sort. Så jävla genant att ringa och be om en ny. Nu måste vi kanske byta bm också… Vi som gillade vår Anna. Vincent hoppade ju glatt upp i hennes knä sist.

Konstigt upplägg är nog orsak till missen. Vi var ju dit för nån vecka sedan för inskrivning men då tog de lite prover och så var det mest prat om vad man får och inte får äta. Nu skulle det vara resten av inskrivningen.

När vi gick på Storken gjorde vi allt på första besöket. Därefter var det nog inget före nästa UL.

Dessutom såg jag att vi har nästa UL på Vincents andra inskolningsdag på förskolan.
Ja…. Vår lilla lilla pojke ska börja i förskolan. 15/4 är första dagen. Men det löser vi. Det är ju inte några långa dagar det gäller och vi har inte fått några tider än.
Om de på US och fosterdiagnostiken får bestämma ska vi väl lämna honom där när vi kommer in.
De vill inte ha med syskon. Men det vill vi. Vill att han ska förstå att det är nåt speciellt med mammas mage. Vi vill att syskonet är nåt för hela familjen!
Sist var Vincent så duktig så. Han är en duktig pojke, helt enkelt.

Det känns som att det är massa tider och saker att passa nu. Lite jobbigt måste jag säga. Jag kräks inte, men jag mår ju långt ifrån bra och det känns stressande bara att ha EN tid framför mig. Nu är det bvc och 18-månaders koll imorgon. Mvc nästa tisdag. Påsk. Inskolning. UL… Och inskolningen är ju varje dag. Hjälp… men då har detta hyperemesis gravidarum-helvete gett upp. Absolut!

Borde försöka få en klipptid också. Ser ut som ett penntroll. Aldrig haft så slitna toppar. Eller så mycket utväxt. :-(

Nu måste jag vila lite.

Pöss!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.