Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lyxar lite

2013-03-21 @ 10:29

image

Vi gick upp tidigt idag. Då kan man ju öda lite tid på sig själv! Peelat ansiktet och kletat på mig en peel-off mask med granatäpple och hallon. Håret måste hållas undan och varför inte göra det med ett diadem som ser ut som en tiara? Vardagslyx skulle det ju vara! Jag är utbildad på lyxiga spa-produkter men det hindrar inte att jag också köper på mig av de allra billigaste märkena. Speciellt masker är roliga att testa. Den här kom från Gunry och kostade runt en tia på Rusta. Kan ärligt säga att den både i utseende, doft och känsla så här långt påminner väldigt mycket om en dyr mask från Elizabeth Arden. Bra budgetalternativ. Vincent tycker att jag ser för rolig med mitt stela blanka maskfejs. Haha. Tur att han inte blir rädd iallafall. Vita lermasker är tydligen mer skrämmande. Eller den svarta Kerstin Florian Moor Mud Masque. 😉 Tror jag ska sätta lite pastellfärg på tånaglarna senare. Medans jag når så långt. 😉 Fick ett glädjande mail igår från Axelsons. Jag har tillräckliga kunskaper inom medicin för att kunna gå deras zonterapi-kurs direkt. Yeeeeeeeeeah. Då sparar jag 8000:- på den kursen. Gäller bara att hitta kursboken igen. Märkligt. Var säker på att den stod här i bokhyllan! Inte för att jag kan gå den nu. Den är på ett år och det funkar ju inte med en förlossning mitt i. Men sedan. Då jäklar! Sedan ska jag plåga alla i min närhet med pinnar under fötterna. Tårar ska trilla… Och sedan ska alla omkring mig må så bra! Dags att dra av masken. Face off! Ha en bra, vacker dag!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.