Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lite träning

2013-03-22 @ 18:36

Trots att jag somnade när Vincent sin  middagslur och mådde riktigt illa när han väckte mig så har jag gjort ett litet litet försök till att träna idag!

Började med en planka som jag faktiskt höll längre än jag trott möjligt, 15 sekunder. Sedan fick jag nämligen 12 extra kilo att bära….

Höftlyft med samma extravikt, som ömsom satt på mig och åkte hiss och ömsom åkte rutschkana på mig.

Sidoplankorna som fanns med i programmet kunde jag inte göra. Dem bad mina höfter mig att radera några månader framöver. Jag lyder. Det ska inte göra ont att träna. Speciellt inte när man är gravid!

Testade några låga, lätta crunches också. Vet att det på vissa sidor står att det är totalt förbjudet med alla typer av situps under graviditeten, medan andra förespråkar dem. Det var skönt och jag var jäkligt noga att suga in magen! Ska googla mer på just crunches under graviditet.  Men eftersom det satt en pojke på mig kom jag inte på så mycket annat att göra just då.

Avslutade med ”bakvända armhävningar” mot soffan och sedan fick jag inte göra mer för min extravikt som kräver bananpaus nu!

Kanske gör mer när han är nöjd. Nu river han iaf köket!En kommentar på inlägget “Lite träning”

  • linasegelsbo

    Gud så skönt att kunna träna! LÄNGTAR!

    2013-03-24 kl 9:56

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.