Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Påskstädar!

2013-03-25 @ 15:06

image

Idag har jag tagit mig an det superduper vidriga köksgolvet. Fläckarna som suttit ingrodda sedan vi flyttade in för 2,5 år sedan är äntligen borta! Dessvärre är det ett linoleumgolv och de ska man undvika att våttorka men idag blev det alltså en knäskurning som hette duga. Med omedelbar eftertorkning för att ändå skona golvet så mycket som möjligt. Nu ska jag se om jag hittar något miljövänligt alternativ att behandla det med. Annars får det väl bli något med varningstriangel på, för det finns inget skyddande ytskikt kvar och därför måste något göras NU. Medan jag hade såpan framme torkade jag av alla skåpluckor och skurade och putsade kakel och diskbänk. Såpa är verkligen bästa rengöringsmedlet! Smorde in kakel och diskbänk med ganska koncentrerad gulsåpa, lät verka ett tag, skurade med svamp och sköljde rent med disktrasa och torkade torrt med en kökshandduk i linne. Blänker! Även spisen i rostfritt blev äntligen kvitt fläckar som suttit sedan vi invigde den. Läckert!

image

image

Rent! (Iaf tills Vincent vaknar.) Nu…Google-time. Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.