Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Promenad och pizza

2013-04-02 @ 22:56

Jaaaa! Tog mig ut på vad som var tänkt att bli en kort promenad till Konsum och hem. Det blev mer. Runt halvmilen minsann. Dessvärre var det en svältande familj som lämnade Konsum och på vägen hem ligger Pinnocchios pizzeria. Men det hör inte till vanligheterna så ikväll fick det bli så.
Vincent var lika hungrig som oss och såg ut som en ekorre när han gick loss på sina bitar. Vitkålssalladen var också god. Iallafall tills han svalde ena änden av en lång kålstrimla och hade den andra kvar i munnen. . .
Då fick han veta hur hans mamma mår. 😉

Nu har han äntligen somnat. Legat länge och sjungit och knasat sig.
Själv märker jag inte av att jag sov två timmar på eftermiddagen så strax snarkar jag med.

Natti!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.