Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Hur klarar man det?

2013-04-10 @ 19:31

Såg just att en bekant kommenterat ett foto på Facebook. :'( Ett vackert semesterfoto på två glada syskon som ler rakt in i kameran, de håller om varandra och har varsitt litet album i handen. Solbrända. Lyckliga. Det syns verkligen hur bra de har det på semestern med sina föräldrar. Så varför rinner tårarna på mig? Jo. Den fina solbrända killen som ler så stort fyller år idag. Fast han kan inte fira den. Iallafall inte med sin familj… och de kan inte fira med honom. Fotot togs nämligen någon dag runt julen 2004… I ett paradis som heter Khao Lak. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle kunna gå vidare om något hände min lilla prins. Ändå är jag en överlevare. Eller? Vincent är ju i samma ålder nu. Storasyster klarade sig och det gjorde även bebisen i magen. Läs mer här:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10731769.ab

Min fina lilla pojke får komma hem snart så att jag pussa och krama honom utan ände! Så att han vet att jag ALDRIG kommer att sluta älska honom precis så mycket som går så länge som universum finns och ännu mer!

Grattis Charlie!

Och Charlies syskon och föräldrar: Ni är i mina tankar ofta!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.