Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Sobea vårkläder

2013-04-10 @ 10:21

 

Vårkläder har beställts från Campadre som just nu har en kampanj på Sobea-kläder. Ekologisk bomull för mamma och barn – we like, eller hur? Otroligt bra priser. Jag beställde ett par leggings i färgen ”ginger” för 149:- och en kjol i färgen ”peony” för . Har ju köpt massa toppar på Tradera och behöver nåt att ha nedtill också. Det ryktas nämligen om att det är VÅR på gång. Härligt vad? Och efter att ha haft mest SVART sedan jag var gravid med Vincent så vill jag ha färg färg färg… 😀

Kontot gapar äckligt tomt men måste beställa gummistövlar till Vincent också. På måndag börjar förskoleinskolningen och de kommer att vara mest ute och … de fina stövlarna som han bär omkring på här hemma är på gränsen till jättesmå! Bild kommer när jag bestämt mig för vilka det blir! 😉

Kram på er!

 

 Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.