Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Lämnad

2013-04-23 @ 16:29

Idag testade vi att lämna Vincent ensam på förskolan. Först en liten stund och sedan cirka en timme. Det gick hur bra som helst. De sa att han pratat om mamma och pappa lite fast jag tror iofs att han sett deras bebisdockor (bebis=mamma) och lampor (pappa)… haha.
Det viktiga är ju att det gick bra!
Imorgon ska jag lämna honom direkt på morgonen. Får se hur det går då!

Inatt vaknade han och var ledsen strax efter klockan fyra och ville inte somna om på länge, så vi gjorde en mysig lunchtupplur idag. Vi sov i stora sängen båda två. Oj, vad mysigt Vincent tyckte att det var att vakna bredvid mamma sedan. Och jag lovar att jag tyckte att det var precis lika mysigt. Gullungen!

Hade tänkt åka till stan när vi vaknade men vi sov länge båda två och jag har sååå ont i fogarna att jag tvivlar på att jag skulle fått nåt alls uträttat ändå.
Men imorgon måste jag till arbetsförmedlingen för att återigen verifiera mina anställningar. Snälla, spara den här gången!!!

Usch. Dödstrött. Hade nog kunnat sova resten av dagen om det inte gjort så j-vla ont att ligga ned. :-(

Kram!En kommentar på inlägget “Lämnad”

  • gopplan

    Nej men!!! Här händer det grejer! Hade missat att du är gravid. Grattis! Vad roligt med ett litet syskon till Vincent.

    Ja, det är så grymt synd att det blev så där. Att några få idioter kan förstöra en hel semester. Mamma är fortfarande inte bra och tar massor med mediciner för att kunna andas. Synd, för det var så många andra turkar som var supertrevliga och gullade med barnen och så. Sjuk erfarenhet du hade då med kvällsbadarna. Hur gick det sedan?

    Det var 22 grader i både pool och hav. En aning kallt, men ändå skönt. Som en svensk sjö på sommaren så även jag badade:-)

    2013-04-23 kl 17:30

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.