Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Beer Can Chicken

2013-05-01 @ 20:20

image

Jaaaa…. Vi hade bara stora ölburkar så vi fick hälla över till en 33 cl’s colaburk.
Tyckte det kunde vara kul att testa denna amerikanska specialitet men just nu önskar jag att vi tagit kokt korv till middag. :-/

Grillen hann nämligen dö innan kycklingen var färdig och jag hade som vanligt inte varit förberedd nog att ha ugnen redo – just in case. Dessutom har vi dubbelugn så inte en chans att fjäderfät kunde stå i ugnen. Får väl se om det blir nåt ätbart alls innan denna dagen är slut. För min skull borde den redan varit det. Idiotförkyld och idiot igen för att jag kom på hur mysigt det vore att åka till stan och promenera runt på Stångebrofältet i solen.
Lite för mycket för både fogar och förkylning. :-( Varför ska det vara så svårt att ta det lugnt bara för att solen skiner och det är helg? Varför satt vi inte bara här ute i solen?

Jaaa… Nån gång kanske jag lär mig, jag med.

Nu piper ugnen så vi ska väl kolla igen då.

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.