Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Boa vidare

2013-07-14 @ 19:26

image

…. skoförvaring på plats och solglasögonen utom räckhåll för liten pojke med långa fingrar. Snygga plånkan får stå där och vara snygg också!

image

Köket fick in den lilla bänken i ek som faktiskt varit tänkt inne där sedan början. Men som det var då fick den inte plats. Nu passar den kanon och rymmer äntligen några kokböcker istället för leksaker. . . (Hur länge får vi just se.)

image

Där ekbänken stod står istället mitt kaffebord med stolarna som min mormors morbror Emil gjort en gång i tiden och de hör ju nästan ihop med tavlan som min hembys store konstnär Arvid Mårten målat. Love it!

image

I sovrummet står skötbordet redo igen… Det var faktiskt underbart att ha det i sovrummet förra gången så det får stå där igen. Att slippa gå iväg om det blev blöjbyte mitt i natten är värt en del för den som har svårt att somna om.
Dessutom blev det lätt att turas om.

Nu återstår hyllorna i barnrummet. De ska upp NU!

Tog en välförtjänt paus med hemgjord rabarbersaft från grannarna under nyss…. ”Ammm….skål!” som Vincent sa.

imageKommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.