Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Längtar

2013-08-01 @ 00:04

Har haft några riktigt sega dagar men idag blev det stress stress stress istället. Blev lite för mycket,  rent av.
Morgonpromenad fast jag egentligen kände att jag inte orkade… tog mig runt och var väldigt nöjd.
Behövde vila lite efter men skulle in till Mora lite snabbt efter lunch, så det blev att fixa upp sig lite. Sedan äta lunch. Då missade jag att Vincent hade kläderna på sig och åt korv stroganoff.
Gick bra – tills han var klar och klappade händerna eftersom han åt så duktigt. :-/ Hade ETT rent ombyte kvar. Blev en snabbtvätt av ketchup-inbakad pojke och iväg.

Snabbturen blev långt ifrån snabb. Klockan sex skulle pappa börja jobba och behövde bilen och han måste ha sladdat in på parkeringen i sista sekunden…

Vi hann iallafall lämna in en bricka på gravering (till en av V’s dopgåvor..), hälsa på min mormor för sista gången i hennes och morfars lägenhet. Nästa gång bor hon på stan.
Vi var till morfars grav och till min brors.

image

Hos Conny står en hotrod-bil och det tyckte Vincent var spännande. Han pratar mycket om Conny när vi är här. Kan gå in i hans rum med leksaker och prata med Connys studentfoto. Det är rörande och otroligt gulligt!
Conny hade ju älskat att lära systersonen massa hyss…

Därefter skulle vi handla på Ica Maxi. Snabbt. Jo,  just. De där ställena lockar verkligen fram det värsta i folk.
En kärring körde rally med oss i en gång och avslutade racet med att preja vagnen med Vincent i så att hon skulle komma ut ur den före oss. Vilken idiot!

Vi kom iallafall ut helskinnade.

Hemma åt vi och sedan började det. Jag var verkligen hyperstressad, och det gick inte att varva ned. Och då kom de,  grymma förvärkar. De ville inte sluta heller. Då önskade jag att jag varit hemma. Med ett badkar att krypa ned i. Satte mig i duschen istället. Länge länge. Det hjälpte kanske lite. Jag stressade ned iallafall.

Vill inte ställa till det så att Pytte kommer nu när Artur sitter på planet på väg hem över Europa. :-/ Och fem veckor känns lite för tidigt!

Försöker hålla mig vaken tills Artur landat runt ett…. En timme, minst, kvar. Jag längtar. Längtar efter att min älskling ska komma ”hem” till oss!
Vid lunch ska han vara här och vi ska ha några mysdagar här innan vi reser hem till Linköping och inväntar Pytte.

Den 8/8 får vi slutbeskedet; snitt or no snitt. Nervöst!

Vincent har börjat prata så mycket de här dagarna. En del ord är dock hans egna. Som ”manka”(boll) och ”koff”(keps).
Ikväll hade ”nonni” fått låna en ”koff” av honom…

image

Kram och godnatt!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.