Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Trött på att må illa

2013-08-11 @ 17:56

image

Två dagar har jag mått ruskigt illa nu. Idag har jag bara fått i mig frukost och mer verkar det inte bli heller.

Sovit dåligt (lyckades somna vid 05:30 eller nåt) och ligger i sängen nu och har varit lyckligt sovande i några timmar. Trodde faktiskt att jag mådde bättre när jag vaknade men sedan rörde jag på mig. Fel. Antar att det är Pytte som trycker på något därinne i sin lilla etta men jag mår ju inte mindre illa för det.
Tur att vädret är uselt så att det inte känns helt vidrigt att ligga inne,  men lite luft hade säkert suttit fint. Och en sväng till Konsum för att köpa Coca Cola, kanske. Inget annat jag kan tänka mig att dricka, nämligen.

Imorgon är det jag och Vincent igen. Då MÅSTE jag må bra. Nu har han iallafall roligt med pappa så jag slipper dåligt samvete över honom.

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.