Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Bättre besök på förlossningen

2013-08-15 @ 15:53

Igår besökte vi förlossningen igen för att träffa de Aurora-barnmorskor som utsetts att följa oss genom hela förlossningen om den skulle bli före snittet (som jag ännu inte hört nåt om).

Jag kände inte just nåt alls inför mötet,  då jag var säker på att skulle säga samma som läkaren. Men…

De FRÅGADE om förra förlossningen och vi gick igenom den, vad som gjort då att jag känner som jag gör nu.
Jag berättade om löftet jag fått direkt efter att Vincent föddes;  att jag skulle ha rätt att avbryta och få ett snitt om det kändes som att det skulle bli lika igen.
Det sa ju läkaren mer eller mindre nej till men det var precis vad jag blev erbjuden nu.
Alltså; tillbaka på spåret igen!
Har inte bestämt mig än om jag vill vänta in att det startar spontant eller om jag vill bli igångsatt. Kanske har jag tid att fundera? Igår kändes det faktiskt som att vi skulle få åka in mitt i natten men idag är det lugnt igen.
Däremot har jag varit oerhört trött och yr några dagar och igår och idag har jag haft en konstig  huvudvärk. Bad dem att kolla blodtrycket iaf igår eftersom jag plötsligt gått upp MYCKET (6kg) i vikt. Eller plötsligt kanske man inte ska säga när jag stått stilla i flera månader och nu är på upploppet. Men ville iallafall utesluta eventuell havandeskapsförgiftning. Blodtrycket var lägre än sist så kanske inte helt konstigt att jag är seg och vimmelkantig. Vädret har ju inte varit uppmuntrande heller med regn, ishagel och åska.

Idag vaknade vi tidigt. Vincent drömde nog nåt och fastnade mitt i världen mellan dröm och verklighet och fick återigen panik. När han väl vaknade fullt ville han ha mat, så vi gick upp och åt frukost och myste lite och gick sedan och sov lite till. Lite visade sig bli hela förmiddagen! 😉 Så mysigt det var!

Vaknade när det var dags att laga lunchen och det hade Vincent full koll på. ”Maten!!!” var bland det första han sa när han vaknade. Vi skulle nämligen äta hamburgare med wokade grönsaker. Vincent är fortfarande svår med maten men hamburgare. .. det gillar han. Idag åt han med senap, ketchup, dressing och….smörgåsgurka! De wokade grönsakerna var inte så goda däremot, jag hade wokat med chili som han annars gillar. Inte idag. 😛

Nu på eftermiddagen har vi letat roliga och smarta juniorsängar. Vet ni hur svårt det är? Visst,  roliga finns. För från ca 3000:-, men det är ju fortfarande bara några bitar MDF?! Uppåt verkar det inte finnas gränser i pris och ändå ser sängarna ut likadana,  om de inte har nåt plastskal då.

Har sett en helt underbar säng på Blocket; vit utdragssäng på minst hundra år. Suuuuck. DEN vill jag ha. Men den var väl inte jättepraktisk; en säng – punkt. Inte billig heller. .. Meeeeen. Man kan väl ändra sig?

image

2500:-…. Min prins skulle ju passa för gött i den! (Ge hit den där Trissvinsten NU!)

Prinsen ja, han har ju fått en tidig tvåårspresent från gammelmormor och den lyckades vi faktiskt få med hem i fullpackad VW Golf… Det ni.
Så här kan det låta och se ut i Vincents rum nu;

Kramar från ”kanans land”Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.