Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Imorgon…

2013-09-01 @ 21:54

image

Vi verkar ha klarat helgen… Klockan 07 kommer svärmor och kör oss till Vrinnevisjukhuset i Norrköping och klockan 08 ska vi skrivas in. Runt klockan 10 ska vi vara färdiga för snitt och de räknar att det tar 30-40 minuter. Sedan ska vi bara vänta på att bli bra nog att meddela omvärlden om hur det gått. Det måste ju gå bra, så klart!

Idag gick vi in i vecka 40; 39+0. Förstår ni?
Jag har klarat den här graviditeten!!!!

Förlåt mig. Jag har verkligen inte varit muntraste bruden på nätet de senaste månaderna. Jag hann ju inte ens bubbla klart om bröllopsyran och jul- och nyår innan jag börjar tillbedja porslinsguden Gustav S Berg. Och nu….
Nu kommer jag att långsamt återgå till MIG igen. Jag kommer att bli den riktiga Fru Bahdassarian, tvåbarnsmorsan.

Jag kommer tillbaka!

Ska fixa ett sista magfoto innan jag lägger mig. För fler gravidmagar blir det inte för mig. Nixpix!

Imorgon kommer det att göra ont i såret. Den smärtan ska påminna mig om den skräck jag kämpade mig från att slippa. Den blir en välkommen smärta och den går över.

Wish us luck. Imorgon blir Vincent storebror! ♡En kommentar på inlägget “Imorgon…”

  • Sandy

    Lycka till nu!! :)

    2013-09-02 kl 7:20

Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.