Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Nattsudd och hemlängtan

2013-10-02 @ 06:23

image

… lite så känner jag mig efter ungefär precis ingen nattsömn på låt oss säga exakt en månad.
För en månad sedan var detta natten innan det planerade snittet och efter det har det inte blivit någon kvalitetssömn. Senaste nätterna har det inte blivit sömn alls. Inte innan solen gått upp iallafall.
Jag undrar om jag någonsin kommer att somna innan solen går upp. . . (Förmodligen, det kommer ju en tid väldigt snart då solen knappt går upp alls. Lucky me.)

Inatt har det handlat om amning, bajs och kräks. Och amning,  bajs och en väldig massa kräks igen. Efter tre började det. Då hade Vincent haft ont i tanden innan och precis fått lite créme på den och somnat om.
När han började gråta hade jag inte ens somnat, trots att jag lade mig tidigt. Jag kunde inte sova för tankarna gick till Vackra Dalarna. Till hemma. Till vad som nu och alltid kommer vara hemma. Jag kan bo i Östergötland hela livet men trivas kommer jag aldrig att göra. Det må vara samma land men det är inte samma planet, känns det som.
Det är en annan mentalitet som känns främmande för mig. Och…. Jag har bott (och trivts) i Stockholm! Folk pratar mer med främlingar där än här och är mer öppna. Ändå sägs stockholmare vara så stressade och otillgängliga. Ha!

Jag vet inte hur jag ska göra för att bli lycklig här. Jag har ju allt jag drömt om men… på fel ställe! :'(
Efter tre år här borde det väl kännas hemma, men tyvärr. Det känns fortfarande som att jag bara hälsar på över helgen.

Nu äntligen verkar den lilla pojken här vara redo att somna om. Och kanske kan jag få sova lite också,  det har ju börjat ljusna ute. -4, 4°c visar termometern. Vi kan väl inte ens låtsas att det är sommar längre vad? Och …. andra oktober är ju faktiskt höst.

På med halsduk och mössa.

Godmorgon!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.