Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Spybar

2013-10-02 @ 00:14

image

Imorgon blir Pytte-Alexander en månad. Redan!

Livet som tvåbarnsmor är intensivt,  för den som inte testat ännu. Vi har ju en äkta kopia av storebror Vincent;  alltid hungrig och med magproblem. Dock ingen kolik (TACK!) men denna modell kräks. Och kräks. Och varvar med några rejäla exorcist-spyor…
Idag tror jag han har ägnat lika lång tid åt att kräkas som att äta. Och jag har tvättat. Och tvättat mera.

Min underbara nya Boob B warmer som hämtades ut igår hann sitta på i max fem minuter innan den blev komplett marinerad i spyor. Hurraaaa!

Och lilla ”Ackes”, som Vincent säger, han blir så ledsen varje gång maten åker upp. Att rapa honom hjälper inte,  oftast kommer det ingen rap. Det är väl bara att sy upp kläder av vaxduk och vara förberedd, att bli mer spybar,  helt enkelt!

Gick till stan igår och shoppade skor. Alls utom Alexander behövde nya skor. Jag hade spanat in ett par skitsnygga Primeboots på Tradera och ett par lika snygga CAT, som jag förlorade för att min mobil laggade när jag skulle höja mitt bud. Grrr….

Blev dessa Primeboots look-a-likes från Deichmanns;

image

Billigare än originalen men inte billiga direkt;  999:- fast då är de äkta skinn å andra sidan. Älskar dem!
Kommer bo i dem och min boob-tröja i härligt rosa – höstens färg dessutom.

Promenaden hem från stan blev inte lika angenäm som den dit. Min rygg fick nog. Fogarna är inte riktigt redo för långpromenader än och med magmuskler som återhämtar sig från graviditet och snitt blev det en smärtsam och vinglig promenad. De sista fyra kilometrarna gick på ren vilja och envishet (och lite på att det inte fanns något val). Idag har jag knappt kunnat gå men…. De här stod och väntade när jag nådde dörren igår kväll:

image

Från min biologiska pappas familj. Alexander har en halv-morbror som också heter Alexander. Så kan det bli ibland. ;-P Fint namn, helt enkelt.

Så;  snygga stövlar och blommor och en underbar amningströja; det var värt ”lite” smärta!

Kram på er!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.