Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Viktiga saker

2013-10-06 @ 17:55

image

Vikt… alltså.

I måndags blev ju Alexander 4 veckor gammal. Fyra veckor från snittet.
Dags för första besöket på vågen.

Redan tillbaka på invägningsvikten! Nu blev ju inskrivningen ganska sen och  jag hade gått upp en hel del redan då men ändå. Det är en himla trevlig början och jag ska slita som den envisa jävel jag är för att bli av med resten.
Målet är att kunna ha samma kläder som när jag träffade min älskade man.

Provade (dumt nog) min skinnjacka från VILA. Det saknades åtskilliga decimeter för att den skulle gå att stänga. Hm. Kommer jag kunna ha den någonsin????

Men…. Jag ger inte upp. Jag ska kämpa så långt det är möjligt. Hur mycket som ska bort?
MYCKET. Minst 14 kg, men helst över 20 kg för att landa lite bättre inom ”normalviktsgränserna” för BMI. Fast om jag ska fortsätta ha 75H/75I undrar jag hur jag ska hålla balansen om jag väger under 70 kg. 😉

Och, för att klargöra en sak. Jag BANTAR INTE. Hittills har jag gått ned vätska av olika slag och gått några promenader,  men känner av foglossningen än och gick ut för hårt i början. Så, nu har det blivit lite lugnare.
Inga (dumma) dieter utan bara normal kost för tvåbarnsmödrar; ät när kan,  om du kan. Inget överätande, ibland, men inte alltid,  tre mål mat per dag. För – det hinns inte alltid just nu med en kräk- och skrikbebbe.

Kosten ska självklart justeras bara vi får en vardag igen.

Men jag vet att det räcker LÅNGT med promenader. Och två barn i samma vagn blir en bra vikt att skjuta runt!

Gissa om jag längtar efter MIG igen.
Det var när jag mådde som allra bäst någonsin som jag träffade min älskling och då var jag en storlek 36. Dit är målet! Till att se ut så här igen;

image

image

image

image

image

Stackars Artur…. Föll för en smal blondin och vad har han nu? En liten knubbig tjock brunett.

Ändring!

Men – nu är det ju färdigt med gravidande så… : Framtiden är min!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.