Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Snälla storebror

2013-10-14 @ 00:49

image

image

Kan ni se vem som är vem? Visserligen är bilderna tagna i olika veckor. Det skiljer cirka en månad i ålder på pojkarna men… De är lite lika, eller?

Idag hade vi besök av Stina (Vincents gudmor) tillika min kusin & även av Arturs kusin Sofia, hennes sambo Slavi, Arturs bror Viktor och hans fru Tonya. Det var trevligt med en minisläktträff även om alla var lika trötta. De hade festat;  vi har kräkbebis och trots-tvååring…

Alltså. Jag börjar undra vem jag varit i tidigare liv. Vad ont har jag gjort? Varför kan jag inte åtminstone få barn som mår bra efter dessa ”trevliga” graviditeter? Först kolikpojken Vincent. Sedan skrik/bajs/kräkpojken Alexander.
Nu har allt bajsande tagit ut sin rätt, i form av ett blödande blöjeksem. Tro mig,  det blir inte mindre gråt av det. Och det förstår jag ju verkligen. Det gör ont bara av att se!
Att lufta rumpan på någon som läcker bajs oavbrutet är inte helt lätt. Speciellt inte med en storebror som är och kladdar i bajset…

Vi försöker. Det är allt vi kan. Och allt vi gör.

En av de oräkneliga gångerna Alexander kräktes idag var Vincent så gullig att vi båda blev tårögda. Han såg att det var ”py” på lillebror och rusade in till sovrummet och hämtade en handduk och torkade bort det. ♡
Fina gullunge!

Det här är inte roligt längre. Jag vill inte att min lilla pojke ska må så här. Det är skrik och gråt från tidig kväll till. … tidig morgon. Det är diarré. Det är kräks. Det är utslag och det är blöjeksem. Och det är hela tiden. Det är ju iallafall tur att han själv inte kommer att minnas det.

Och för att göra natten roligare;  Vincent verkar hålla på att bli dålig i magen.

Ja. Vem var vem på fotona då?
Överst är Alexander och under är Vincent. Alexander var fem veckor och Vincent runt en. Därav storleksskillnaden.

Nuuu… Alexander somnade. Synd då att han la en bamsebajs och måste bytas på… En evighetsmaskin. Klockan är 00:46. På pottan sitter Vincent och gråter. Vi får hoppas på sovmorgon!

Kram!

image

Snygg inför besök med ny kofta!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.