Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Efter ett mjökfritt dygn

2013-10-15 @ 14:12

image

image

image

För ett dygn sedan började vi med Profylac mjölkproteinfri ersättning.

Alexander har fortfarande MYCKET prickar,  syns kanske inte så bra på kortet men hela ansiktet är ”buppigt” och likaså bröstet och halsen. Men;
prickarna är inte lika röda och inte fullt så många.
Blöjeksemet är redan bättre.
Vi har SOVIT HELA NATTEN! Sista flaskan gav vi vid tio och lade Alexander medan vi fixade flaskorna mm och lade oss själva. Vi räknade med att ha skulle vakna efter midnatt som vanlig men – nej. Han sov så gott och avslappnat till 05:45. Då var jag redan redo med flaska och blöja och – det var knappt nåt bajs i den.
Han åt,  rapade, kräktes lite (inga kaskader utan rätt normala ”efter maten”-mängder) och låg sedan nöjd i sängen medan Artur vakade och jag fick sova. (Ja, med sovande bebis vaknade jag ju ännu oftare för att se att han levde. Aldrig haft en så tyst natt sedan han föddes!) Efter morgonflaskan sov han flera timmar igen, lika nöjd.

Sedan kom hans första normala bajs….

Vi fortsätter med Profylac medan jag går över till mjölkfri kost själv. Det tar ett tag innan kroppen blir fri så då får han ersättning. Vore grymt att börja amma och låta honom vara dålig under tiden! Sedan får vi se om min fåniga mage pallar omställningen. Om inte så finns ju  ersättning.
Sedan ska vi så klart fixa tid på allergimottagningen också!

Kram på er därute i höstrusket!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.