Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Mjölkfri dag tre

2013-10-16 @ 22:05

image

Vi fick sova hela natten igen! Klockan sju var Alexander hungrig och fick flaska, därefter sov han tre timmar till innan jag väckte honom.

Sömnen är bättre,  utan tvekan. Diarrén med. Men… Han var inte ens så här prickig innan vi började med Profylac…eller? Kräks gör han som förut,  möjligen mindre mängder bara.

Hans eksem på ögonlocken har blivit bättre också – om de nu var eksem.

Dagarna däremot;  de är nu vad nätterna var innan. Ett enda långt gråt-och skrikmarathon. För att citera Plus-Sverker; ”Ska det vara så, ska det VARA så?”

Eftersom Profylacen snart är slut och v jag misstänker att jo, mjölk är ena boven i dramat och Profylacen är den andra,  så testade jag att amma honom igen tidigare ikväll. Han har inte kräkts mer av det,  inte fått några (fler eller värre) prickar så vi får se.  Inför natten får han Profylac igen om han inte hinner somna innan.
Sedan testar vi amning igen nångång i morgon om allt flyter på som nu. Jag äter ju ingen mjölkprotein nu så om han skulle bli sämre borde det vara kortvarigt och kanske min mjölk nu är bättre än ersättningen så att de dumma prickarna försvinner.

Vi kämpar på. Får se om någon minuts amning sabbade hela natten för oss nu.
Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.