Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Effektiv dag!

2013-10-19 @ 23:47

image

Upp före 06 för att göra ersättning till Alexander. Medan den svalnade hängde jag tvätt och startade en till tvätt,  röjde golven och startade ”Rut”(robot-dammsugaren) innan jag matade honom och sedan somnade vi om. Eller fel. Tvätten hann bli färdig så jag startade en maskin till och sedan lät jag Artur få sovmorgon och låg vaken med Alexander tills han somnade.
(Djungelljuden verkar funka.)

Vi tog en rejäl sovmorgon allihop;  alla sov till strax före elva!

Mer mat till Alexander. Mer tvätt. (Hade visst varit lite trött igår och glömt ha i tvättmedel. . . Oooops.)
Tyvärr hade Rut tydligen semester, trots att hon åkte runt här länge, men rent var det inte. Så fram med dammsugaren, snabelmodellen. Kastade i mig en kaffe och en macka nångång och sedan gick jag med sopor och matade de katter jag är kattvakt åt i helgen.
Sedan putsade jag fönstren på utsidan (var snö när jag vaknade så lika bra få det gjort).
När det var gjort insåg vi att det inte funkar att amma och ersättningen var nästan slut, så jag kollade alla apotek om något hade någon annan sort.
Hittade på sjukhuset så vi rushade dit. Man kan förklä sig bra med ett schysst underlag, fräsch ögonskugga och rouge…;-)
Tog bussen dit eftersom Vincent lekt att han åkt buss i flera dagar och sedan gick vi hem. Min rygg pallar INTE promenader. :-( Tog oss hem iallafall,  putsade ännu ett fönster på båda sidor innan det blev för mörkt.
Sedan blev det äntligen  M A T!

Imorgon får vi besök så nu har jag även kastat ihop en rabarber- & jordgubbspaj med knäckigt täcke. Och jo, när jag duschade plockade jag tvätt och skurade badkar och kakel.

Nu sippar jag en Tom Collins. Tycker jag är lite förtjänt av det. Passa på när jag inte ammar.

Undrar om jag kommer sova gott inatt?

Får se hur det fungerar med Nutrimigen då. Han kräktes som sjutton direkt efter men verkar inte fått nya prickar runt munnen som efter varje mål av Profylac.
Dessutom luktar det bättre, som pulvermos ungefär, jämfört med Profylac som luktar härsken fyllespya.

Vet ni hur gött det känns att ha tom tvättkorg, rena golv, rena fönster, nöjda barn, en bamsepaj som doftar ljuvligt på spisen och det SAMTIDIGT?

Avslutar med lite skryt: Stod vid spisen och såg Vincent smyga med något i kompostpåsen. Övertygad om att det var bus frågade jag vad han gjorde. ”Äpple” svarade han glatt.
Trodde väl att han letade efter ett eller nåt och kollade.
Gissa om jag skämdes när jag ser att min stora fina pojke står och skalar en clementin och kastar skalet i komposten! ♥♥♥

1. Han har aldrig sett oss skala clementin.
2. Vi skalar aldrig något direkt ned i komposten utan i slasken.
3. Han hade inte fått hjälp att börja och hade skalat halva.

Jag skar klyftorna i bitar eftersom han är en glupsk kille och sätter allt i halsen. ”Ja, bitar!” sa han och sedan åt han upp hela clementinen.

Nu hoppas jag att min lilla pojke får må bra snart så jag har ork att vara en sån här effektiv mamma och inte en trött grinkärring som tror att allt bara är bus från Vincent. Han är faktiskt en riktigt klok liten gofis!♥

Kram på er!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.