Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Fredagsmys och midnattstvätt

2013-10-19 @ 01:10

image

Mitt fredagsmys har bestått i att se lite Idol (inte höra…överröstat av ledsen pojke), laga mat i en timme för att kasta i mig på fem röda med stress-svetten droppande för att försöka trösta…. och strax innan midnatt insåg jag att alla mina kläder låg i tvättkorgen nedkräkta.
Bara att köra igång och sortera (och tänka ”en sorterad hög varvas med en laddning kräkhanddukar”.

Det här är skärselden. Pest eller kolera? Amma och ha diarré- och kräkbebis eller ge ersättningen och ha prickigkorv-bebis som kräks men inte har diarré?

Ligger och lyssnar till Alexanders regnskogsmobil (bilden föreställer de projicerade regnskogsbilderna; fjärilar och blad), lite fågelkvitter, grodor och hoande ugglor (i regnskogen???) kan iallafall vara skönt mitt i det här totala kaoset. När vi tror att det är lugnt skuttar Vincent upp ”potta”… Man kan inte neka en tvååring som på eget initiativ börjat gå på pottan att gå bara för att det är mitt i natten. Bara för att det sjuhundrafemtioelftonde gången han säger så och förmodligen bara kommer att sätta sig på pottan och njuta av tystnaden i badrummet (och värmen från en aldrig vilande torktumlare). När han pottat klart (när vi insett att vi kommer bli sittande på toalettens hårda men varma golv tills tomten kommer) och han är påblöjad och lagd motvillig i sängen igen, då börjar nästa omgång med lillebror istället.

Om vi kunde få HJÄLP på tisdag på BVC att ta reda på vad som är fel. För så fan att det är normalt att en liten baby kräks så här mycket eller är så här prickig eller skriker och gråter all din vakna tid. Babyjoller, vad är det?

Vet inte om djungelljuden har effekt på de små men jag tycker iallafall det känns som att sova med fönstret öppet  någonstans i Karibien. Det får bli min mindpicture inatt. Jag och min tysta, friska, nöjda familj i en lyxig bungalow vid havet i Karibien. (På en ö utan läskiga djur.)

Mina pojkar sover. Alla tre. Jag låter nog tvätten vänta tills imorgon med att hängas!

Idag var dag fem utan mjölk förresten. Ammat ett par gånger och varvat med Profylac men det verkar inte som att mjölken är ren från komjölksprotein än då han verkar få tillbaka diarrén.
Vi försöker uthärda till tisdag…

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.