Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Familjedagar

2013-10-30 @ 00:51

image

I några dagar har vi fått umgås med mina föräldrar igen. Vincent började det hela tråkigt med att vara sjuk; prickig som sjutton och feber. Det hindrade honom inte från att vara ÖVERLYCKLIG att få träffa ”wawa” som han kallar morfar. Han kan säga morfar men det är liksom inte rätt… han ÄR ”wawa”; punkt slut.

Min mamma fyllde år så vi firade henne med present och en barnfri shoppingdag, bara hon och jag. Det var så länge sedan! Åh, vad jag saknar våra shoppingresor! Ibland Falun. Ibland Kupolen i Borlänge. Alla hjärtans dag flera år i rad åkte vi till Stockholm över dagen. Det innebar uppstigning senast ”nollfyra noll noll” för att hinna med tåget från Mora som ankom till Stockholm strax efter butikerna slagit upp portarna. Sedan plöjde vi genom stan efter allt och inget tills det var dags att ta tåget hem igen.

Åh, vad jag saknar det! 
Ja, jag saknar även min mamma. Vi har alltid varit mer som kompisar och som det är nu träffas vi alldeles för sällan. :'(

Vi hade iallafall trevligt på vår korta intensiva shoppingtur nu. Jag är fortfarande för fet för mina vanliga byxor och behövde åtminstone ett par leggings, lite trosor och resten var bara nyttiga prylar till… barnen… ”Du vet att du är mamma när du ska shoppa till dig själv och kommer hem med barnkläder…” Jo, tack!

Extrapotta att ha hos farmor (Ikea har en jäkligt snygg!), bestick (Vincent), dörrkrokar till barnens badhanddukar…. Tandkräm, hissgardin, julkula (köper en glaskula varje år på Rusta. Årets blev så klart en röd dalahäst!)…
Köpte även Depends gelé-lack i lila o silver. Blev riktigt snyggt och var betydligt billigare än det jag haft förr. Hoppas det håller bra!

Vi har gjort så mycket och ändå så lite de här dagarna. Hade ju tänkt ta ett foto på dem med barnen men det blev inte av. Kanske hinner innan de åker.
Saknar dem redan så att det gör ont.
Jag vill göra som Vincent; ställa mig och skrika att de ska stanna.

Älskade stora lilla pojken kommer att vara så ledsen imorgon. Jag med.Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.