Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Mammalyx

2013-10-30 @ 20:03

image

Titta!
Jag har BADAT. Med Lush-badbomb och ljus. Barnen hade slocknat så det var bara att passa på att totalnjuta.

En fuktgivande ansiktsmask med C-vitamin passade jag på att lägga samtidigt. Har aldrig haft torr hy förut men nu är jag så torr att det dammar av mig. Har fått tillbaka det onda i halsen och öronen så lite värme och mys satt på sin plats.

Vattnet färgades härligt grönt av badbomben, så jag var tvungen att tända lyset för att visa er:

image

Ljuslyktan är en bröllopspresent; fick den istället för ett kort från våra tyska vänner. Roligt! Ett tips att ta efter!
Ljuset har jag smyckat med ett trasigt örhänge; hur ofta har man inte såna man inte längre använder?

Givetvis kom en liten kille och ville testa grönt bad:

image

Igår åt alla pizza, utom jag som fick äta sallad bestående av isbergssallad och några gurk-och tomatskivor och fem falafelbitar….jätte roligt. Det blev rester så nu ska jag testa att göra mig en liten tortilla-pizza utan mjölkprotein.

Har testat att amma bebis idag två gånger och det verkar gå bra hittills. Tur det. I måndags skulle vi fått hämta ut Nutramigan men hittills har vi inte fått någon. :-/ Dåligt! Att köpa själv är långt ifrån billigt, en burk kostar 246:- och för 200:- skulle vi få hämta ut tjugo burkar.

Bebis ja, vi har börjat fundera om vi valt fel namn. Så nu heter han ”bebis” eller ”Pytte” igen.
Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.