Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Febervakar

2013-10-31 @ 17:54

Då Pyttes feber steg över 38°c och han fortfarande inte lyckats komma till ro sedan imorse ringde jag 1177.
Hon jag pratade med tyckte först att vi skulle åka in till barn med honom men ringde upp dem först för att kolla.
Skönt det. De tyckte att eftersom han ändå åt och var hyfsat pigg samt blev lugn av att jag höll honom så kunde vi avvakta. Han mår ju bäst att vila där det är lugnt (hm…. hemma???). Om febern gick över 38,5°c skulle jag ringa upp dem igen så skulle de försöka boka in oss på en tid hellre än att sitta på akuten och vänta.
Hittills klarar vi oss. Sist vi kollade hade febern krupit ned under 38°c, men han känns varm nu igen.

Tur att jag ringde. Jag hade lärt mig att 38 inte är feber på ett barn, men barn under två månader räknades inte dit.
Vincent hade aldrig feber när han var liten, mer än små febertoppar efter vaccinationerna.

Nu har han iallafall äntligen sovit lite för första gången sedan halv nio imorse och sedan har han just ammat och ligger och myser. Skönt att det verkar gå bra med amningen nu när han är extra trygghetssökande!

Har sett att han fått blåsor på fötterna och knäna och även i ansiktet. Jag har fått fler på händer och fötter. Det kliar som fasen i ögonen och hårbotten dessutom men jag tar gärna båda blåsor och feber bara mina två guttar får vara friska!

Hoppas att febern ger sig nu! *håller tummarna och kan inte skriva mer*Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.