Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Utsövd / chokladbomb

2013-11-06 @ 01:07

image

Avslutar en bra dag med en riktigt lyxig chokladask för min otroligt torra hy. Har aldrig haft torr hy innan så är helt enkelt inte van att det stramar och kliar. Det ska vi råda bot på med fuktmasker varje kväll! Denna från Dermanord; märket jag jobbade med förr. Svenskt och fritt från mineraloljor och parabener och skit. (Heter Maria Åkerberg nu efter Maria som startade märket.)

Sov bra inatt och orkade så otroligt mycket mer än ”vanligt” idag.
Blev en rejäl lunch eftersom Artur sett på Mitt Kök; spanska köttbullar i  tomatsås; albondigas. Blev ”något” sen lunch men det var det värt!

image

Allt i samma gryta; perfekt!
Matvägrar-Vincent åt en bit köttbulle och några potatistärningar iallafall. (En hel grillkorv gick iallafall ner på kvällen.)

Efter maten var pojkarna samlade framför fotbollen på TV, så jag hade massa tid över som jag inte ens drömt om.

image

Jag tog tillfället i akt och hoppade upp på crosstrainern, som vilat snart ett år!
Började försiktigt den här gången,  då jag minns hur rysligt ont jag fick i ryggen sist och eftersom jag får gå ankgång efter varje normal promenad vore det ju ren dårskap att stressa igång med en mil direkt.

Det gick bra. Nog är det dags att byta ut min tappre trotjänare, men än så länge duger den bra. Det blir värre när jag får upp flåset igen och vill köra snabbare men dit är det långt kvar.

Efter det tog jag mig an dagens planka och sedan några squats. Hann göra tre innan en väldigt seriöst och gullig PT kom och bokstavligen lade sig i; Vincent.  Jag skulle hålla honom samtidigt. Jojo….. tur snittet har läkt!

När jag gjort tio och kände att ryggen fått nog, satte jag ned denne PT.
Han blängde på mig, pekade på var jag stått på golvet och kommenderade: ”Till. Mamma till!”
Så… tio till blev det och sedan var han faktiskt nöjd.

Nu förtjänar jag väl ändå att trilla i säng?

Förresten, den här veckan börjar vi köra ”5:2-dieten” enligt devisen ”don’t knock it ‘til you try it”. Väntar mig appselutt INGA fram- eller nedgångar.
Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.