Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Tabata hemma!

2014-02-11 @ 16:14

image

Såg de här träningskläderna när jag och mamma var på stan förra helgen. De var ju precis vad jag ville ha, men…. med en dallrig enorm efter-två-graviditeter-kropp kändes inte provhytt som rätta stället. Sedan ångrade jag mig. Sedan ångrade jag mig mer. Sedan glömde jag var det var jag det dem…. Demensen…demensen…

Idag bestämde jag mig för att börja mer realistiskt med ”i form-jobbet”. Jag försökte tidigare med crosstrainern på kvällen men det blev aldrig någon rutin och rutiner måste det bli om det ska bli nåt alls.
Så snart min stekpannemosade stortå har läkt ska långpromenaderna återinföras men nu ska den få läka ordentligt först. (Varje gång jag går börjar det blöda igen och så blir den sämre.)

Men det finns saker man kan göra ändå. Som Tabata-övningar! De kan jag till exempel göra medan lunchen står på spisen!

Idag körde jag mellan femton och tjugo minuter och det var grymt skönt! (Utom när jag hoppade ned för att göra Burpees o körde tån rätt i golvet. …. aoooo.)

Bara kläderna kommer blir det ännu roligare! 😉 (Jo. För jag är sååå trött på att gå i gravid-/mammakläder i tre år.)

Jo…. Jag hittade ju dem. Gina Tricot! ♥

Förresten. . . Har sport-BH’n på mig o Dante sover. Borde ju hinna köra lite mer Tabata!

Eller. ..näää… Dags för mat och gos!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.