Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Trots och smärta! (Äckelvarning!)

2014-02-14 @ 15:33

…. eller en hundbur till Vincent….
Det är vad som känns nödvändigt nu. ”Trotsålder” får vara hur feluttryckt som det bara vill. Jag kan OCKSÅ vara trotsig och just nu är det mest bara trots den här utvecklingsperioden handlar om.
Det finns inga saker som stoppar den här envisa snart två-å-ett-halvt-åringen. Inga lådspärrar han inte med lätthet lirkar upp, inga dörrar han inte forcerar…
Han vill ha något högt upp – han hämtar en pall och klättrar… Ja, det är duktigt. Och det   o e r h ö r t   jobbigt när man ligger och ammar lillebror och hör hur Saker Barn Inte Ska Ha är i klorna på Vincent.
Eller så har jag försett Dante med leksaker och som en fis är de försvunna och i Vincents våld, (Jupp. …VÅLD) och Dante undrar vad som hände där han sitter med tomma händer.
Tittar jag bort är det säkert som amen i kyrkan att Dante får en lavett eller en wrestlingtackling av brorsan.

Folk undrar hur man står ut att ”bara gå hemma hela dagarna”…. Det har jag inte en aning om; här torkas spyor, lagas lunch, tröstas barn, byts kläder, tvättas kläder och leks och röjs upp och…. vips är det pyjamasdags. Jag, den envisa nattugglan, lägger mig klockan nio på kvällen. (Orkar för det mesta knappt sitta upprätt då.)

Idag har jag inte hunnit träna än – brukar få det gjort före lunch annars. Jag hoppas kunna göra det när Artur kommer hem, för jädrar vad trött jag är på att vara en val nu!

Hann däremot testa min UNDERBARA alla hjärtansdags present; en BaByliss Curl Secret. Och – jooo…. det är lika lätt att få grymt snygga lockar som i reklamen. Gjorde dem i produkfritt hår i morse och har bara sprayat lite lite över dem… och de är kvar även fast jag varit i badrummet, där torktumlaren går och luften är rejält fuktig och jag har även legat och ammat på dem.
image
Så är lockarna nu, åtta timmar efter, ungefär.

image
Nygjorda… Innan jag redde ut dem med fingrarna.

image
Den coola prylen som kommer att få jobba mycket här!

Vincent lånade min mobil när jag var på toa. Det resulterade i ett antal selfies, ett foto på Dantes kryp/lekmadrass och ett samtal till mommo och moffa. 😛
image
Vaddå, självupptagen? 😉

Börjar tröttna ur fullkomligt på min infekterade stortå nu. I förrgår såg det så bra ut. Igår vände det IGEN. Det gör ont bara att trixa på sig byxorna på morgonen. Att ens nudda den är liksom så smärtsamt att det vänder sig i magen. INTE roligt. Nu vill jag kunna röra mig som vanligt. Ljuset återvänder och jag vill UUUUUUUUUUT. Ut och gå. Ut och springa. Bara kunna ha skor.
Bara slippa vara livrädd att Vincent ska hoppa på den (hittills idag har det hänt tre gånger, när mina ögon tåras säger han nonchalant ”oj, mamma ont”.

Här bjussar jag på en bild som jag blurrat och mildrat så nu ska slippa kräkas upp ”Fredagsmyset”.
image
Tappa för fan aldrig saker på tårna! Accepterar nu att jag väl måste ta en sån där vidrig penicillinkur igen; sex tabletter dagligen i två veckor.
Bara det funkar är det värt det, men sist gjorde det varken till eller från.

Nu är det fredag. Alla ♥-ans dag. Valentine’s day. Valentin är Dantes andranamn.

Grattis på namnsdagen, älskade lill-Pytte. Idag testade du potatismos och det var tydligen namnam. Flera skedar åt du! ♥(Tyvärr har nog allt kommit upp, som vanligt.)

Håll tummarna för Alexander Majorov nu. Fler medaljer till Sverige!:-)Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.