Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Migrän är TRÅKIGT!

2014-03-04 @ 10:49

Inatt har jag sovit så djupt som jag aldrig gjort sedan jag fick barn. Läskigt,  faktiskt. Jag vaknar alltid flera gånger per natt och tittar till framförallt Dante, men inte inatt. Märkte knappt att Artur gick upp och gav Dante mat och det tog tusen evigheter att vakna. Vet inte om jag vaknat helt än, förresten.
Hade nog helst sovit vidare eftersom jag hade migrän direkt… Sovit och vaknat upp utan ont huvud och ljuskänsliga ögon. Men så är det ju inte. 😉 Vincent ville i och för sig ha sovmorgon men Dante ville ju upp träna vändningar och krypteknik. Laddat med kaffe,  kaffe och åter kaffe och slutligen en Treo. Sedan hoppas jag att mina hjärtan vill gosa massor idag!

Ikväll ska jag göra något oerhört svårt.  Jag ska sälja den underbara vaggan jag köpte till Vincent.

image

Jag la upp annonsen på Linköpings bloppis på Facebook men enligt mobilen blev den inte uppladdad så jag blev lite glad och tänkte att bra, den får stanna. Sedan kom det ett mail från en tjej som ville titta på den.  Det visade sig dessutom vara kö på den!
Får väl se det som att den får glädja fler mammor och bebisar om jag säljer den. Men jag kommer bergis att fälla ett par tårar över den och den tid som är över i och med det;  nyfödingtiden. :'(

Jag får se till att glädjas åt och ta vara på alla bebisdagar som är kvar med det här lilla sötnosen innan han också är för stor för att pussas med mamma:

image

Just nu är pussas det bästa han vet – inte mig emot! ♥

Måste hitta en större overall till honom. De som räckte hela vintern och våren till Vincent är rejält trånga på Dante så nu blir det nåt stort som kanske funkar till hösten också! Drömmer om att kunna köpa en vindfleece från PoP eller Lundmyr of Sweden, men så rik är jag ju inte. :-/ Men har du en liggande i 80/86 som du vill sälja billigt…. Tell me!

Puss och kram; dags att trolla ihop lunch här!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.