Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Träningslängtan

2014-03-06 @ 15:56

image

De här dödligt snygga Reebok Easytones klickade jag hem inatt från Sportamore för under femhundringen; ordinarie pris 1295:-. Får ont i vristerna och ryggen av våra kvällspromenader, och skorna jag har är två år gamla och har väl gjort sitt trots att de var svindyra. Har velat testa toningskor sedan de dök upp men tyckt att de varit för dyra ifall jag inte skulle gilla dem. Men dessa har jag väl råd med. Bara att hoppas de inte är för stora – de fanns bara i en storlek, därav priset. Men oftast köper jag ju för små skor så…. håll tummarna!

Traderade även hem en spikmatta för 169:-, den svenska modellen, inte yantramattan. Jag älskade den jag hade delad vårdnad om förr!

Jag hoppas att pulverdiet, sopplunch och powerwalks ger effekt på våg och måttband snart. Vill ju ha den där klänningen på dopet och kanske bjuda på en sån här fin sommartårta då:
image

Fin, eller hur?

Men först ska vi komma i form!
I helgen blir det nog en del promenader – det ser ut att bli riktigt varmt och fint!
Hoppas skorna kommit då.

Kram!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.