Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Ond mage

2014-03-12 @ 16:48

image

Så här kan det gå när man haft ont i magen ett par dagar och inte kunnat gå på toa. Idag körde vi lite Laktulos och så har han suttit större delen av förmiddagen på toa och till sist gick det bra. Nu ville han ha välling och bygga koja i soffan. Efter en sipp på vällingen föll ögonlocken ned och resten åt han i sömnen. Snart får han inte sova mer för nu ska vi strax ut i det fina vädret. 16°c i skuggan har vi haft. Jag fryser dock som om det vore minus fyrtio både ute och inne…. Kör ju pulverdiet för att få fart på viktminskningen och även om vikten verkar vara konstant så har det iallafall rykt några centimeter i ”midjan”… Annars tycker jag bara att jag fryser och fryser. Men fryser väl iväg några gram då, om inte annat.

Jag vill och SKA bli mig igen!Kommentera

Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar.